Поредно отличие през 2014 за Конрад

КОНРАД отново с награда!

След миналогодишните отличия в категория най-добрите чешки тип бири в света, КОНРАД отново заслужено спечели в оспорвана конкуренция.

В Лондон, Великобритания, на престижните награди World Beer Awards 2014 из между тъмните бири,нашата Полутъмна бира ESO 11° (4.6%) е оценена като втората най-добра в Европа. Това е един от най-престижните дегустационни тестове в света и журито отлично познава вкусовите качества на една перфектна бира, което гарантира висока обективност и силна конкуренция. Бирата Конрад ЕСО се характеризира с перфектна хармония от аромати, съчетани в балансирано съотношение на тъмно и светло пиво. Там където горчивината се съчетава с карамелена сладост.

 

News_Prod_04_WBA14_Silver

 

За Конрад

Вратиславицка пивоварна (производител на бирата с марка Конрад) в момента предлага 14 вида бири. Всички се характеризират с висока степен на ръчен труд, използват се предимствата на класическата технология за варене, чешки суровини в производствен процес с грижа за околната среда. Начело с директора и главен пивовар инж. Петр екипа е получил признание и старателно повишават качеството на своята продукция. Тази комбинация отразява повишените търсене и продажби не само на вътрешния пазар, но също така в Европа и целия свят

Миналата година пивоварната Вратиславицка Конрад продава над 75000 хектолитра бира, от които половината е за износ.